Культова радянська актриса Яковлева бореться зі смертельною хворобою і вже перестала виходити на зв'язок

Радянська актриса Олександра Яковлева перестала виходити на зв'язок. Чотири роки тому у неї виявили рак молочної залози в запущеній стадії і медики не давали жодних шансів, однак Яковлева перемогла цю страшну хворобу, інформують Патріоти України.

Лікування виявилося дуже важким для актриси, вона підірвала своє здоров'я. На якийсь час настала ремісія, і актриса почала з'являтися в різних ток-шоу і навіть завела свій власний блог в інтернеті, щоб спілкуватися з шанувальниками і розповідати їм останні новини. Однак з початку вересня Яковлева перестала виходити на зв'язок, і остання її публікація датується 28 серпня. У цей день артистка привітала своїх прихильників зі святом Успіння Пресвятої Богородиці і підкреслила, що постійно молиться про здоров'я.

«Каждый день прошу Бога дать мне сил и здоровья. Как прекрасна жизнь! Как с малых лет нужно жить, сохраняя то, что судьба дала каждому человеку при рождении», - писала артистка.

З тих пір на її сторінці більше не з'явилося жодного поста. Шанувальники всерйоз стурбовані тим, що здоров'я улюбленої актриси могло похитнутися. Нагадаємо, що Яковлєва була зіркою сімдесятих-вісімдесятих років, і свої найголовніші ролі зіграла у фільмах «Екіпаж» і «Чародії».

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...