Культова російська актриса розповіла у лікарні, як ледь не загинула у центрі Москви

Дівчину, яка збила Ренату Литвинову, уже затримали і допитали.
Рената Литвинова. Фото: соцмережі.

Відома російська актриса Рената Литвинова, що потрапила в свій день народження в ДТП в Москві, повідомила, що вже почуває себе нормально, передають Патріоти України.

«Не виходь з кімнати, не роби помилку ...» - всім, хто переживав - зі мною вже все добре, мене дійсно на пішохідному переході збила машина, яка зовсім не збиралася зупинятися", - написала вона в Instagram.
Актриса уточнила, що потрапила в аварію на Тверському бульварі після пробіжки, коли переходила зебру на шляху в салон. У лікарні їй зашили підборіддя. Відомо, що у актриси пошкоджені рука і нога.
Телеграм-канал Mash повідомляє, що дівчину, яка збила Литвинову, уже затримали і допитали. Дівчина - водій Mercedes підтвердила, що дійсно скоїла наїзд на жінку. Але та після зіткнення пішла з місця аварії. Зараз на місці працюють інспектори ДПС, з'ясовують всі обставини.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...