"Сделали всех". Кулуари закриті: У Раді розгорівся гучний журналістський скандал (фото)

На засідання підготовчої групи майбутніх народних депутатів у Верховній Раді України не пустили журналістів. Інцидент стався 9 серпня, написала на особистій сторінці у Facebook журналіст Анна Стешенко, опублікувавши відповідні фотографії, повідомляють Патріоти України.

"Новий підхід в комунікації з пресою в Раді. Схоже, тепер кулуари для нас закриті. Преспоінт тепер на третьому поверсі. ЗМІ не пустили на засідання підготовчої групи нових депутатів", – розповіла вона.

Новина викликала обурення українців, і вони висловили своє невдоволення в коментарях під дописом. "Так... Скрізь зміни, але не такі, як ми всі чекали", "Крутяк", "Охрініти", Ну, "зробили всіх разом", "Президент ніби все пояснив", – пишуть люди.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...