Куми без кумівства: Глава прес-служби "Кварталу 95" готується стати членом Нацради з телерадіомовлення

Тетяна Руденко є сестрою народного депутата від “Слуги народу” і екс-менеджера з маркетингу “Кварталу 95” Ольги Руденко.

Тетяна Руденко. Фото: скріншот з відео.

Керівниця прес-служби студії “Квартал 95” Тетяна Руденко готується обійняти посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це свідчить графа “Місце майбутньої роботи” в її декларації, передають Патріоти України.

За інформацією Детектор Медіа, Тетяна Руденко є сестрою народного депутата від “Слуги народу” і екс-менеджера з маркетингу “Кварталу 95” Ольги Руденко. З липня 2019 року Руденко стала власницею і директором інтернет-видання iod.media замість Ірини Побєдоносцевої, колишнього директора з розвитку студії “Квартал 95”, яка очолила директорат з питань інформаційної політики Офісу президента.

Декларація Тетяни Руденко також свідчить про те, що в 2019 році вона заробила 106 тисяч гривень зарплати у студії “Квартал 95”, при цьому витратила 500 тисяч гривень на придбання корпоративних прав iod.media. Чоловік Руденко в минулому році заробив 46 тисяч гривень у компанії Гранд декор індастрі. На банківських рахунках сім’ї зберігається близько 150 тисяч доларів, що свідчить про те, що активи сім’ї в 10 разів перевищують доходи.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...