"Купа тіпочків у шкірянках": Бізнесмен зі Львова заявив про "маски-шоу" в його закладах (відео)

СБУ навідалася з обшуками до FESTrepublic у Львові. Йдеться про діяльність ФОПів у ресторанах, зарплати, господарську діяльність і так далі. Про це повідомив співвласник Юрко Назарук, передають Патріоти України.

"Якось здавалось, шо під час війни – всі на одній стороні, бо ворог один. Але є й ше інші сторони і війні", – написав він.

"Держава не захищає підприємців, а штурмує їх зі зброєю!"

За словами Назарука, 17 жовтня на FESTrepublic сталися класичні маски-шоу. Туди навідалися люди в шоломах та бронежилетах, тримаючи автомати в руках.

"Центральний апарат СБУ залучили під час війни FESTrepublic штурмувати. Спеціальна опергрупа приїхала зі столиці. Насправді нічого нового – діяльність ФОПів в ресторанах, зарплати, господарська діяльність", – зауважив Назарук.

Він акцентує, що досі жодного запита чи звернення не надходило. Такий підхід бізнесмен порівняв з ситуацією, коли співробітники ДАІ "сидять у кущах". На його думку, тепер є нова фірма з тими ж персонажами, лиш тепер називається БЕБ.

"Ну ми тепер гордо в тій же компанії, що й Нова Пошта, Rozetka та інші достойні люди. Які вже попереджали, що нічого, на жаль, не змінилось. Ворогів знайдено."Тепер купу часу будемо займатись не донатами, війною, а БЕБом", – каже співвласник.

Як зауважив Назарук, однак з причин, чому Росія напала на Україну, полягає в тому, що ми були слабкі. Передовсім економічно. "Але, на жаль, досі ми залишаємось бізнесово невільницькою країною. Доки держава зі зброєю штурмує підприємців, а не захищає їх – ми залишаємось країною не для цивілізованих інвесторів", – констатував Назарук.

На цей момент всі працівники перебувають фактично в заручниках, говорить він, вся діяльність паралізована. "Купа "тіпочків" в шкірянках – реально дежавю... В цей час коли на іншому боці країни зовсім інше", – висловився підприємець.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...