Купалась з подругою: У Дунаї знайшли тіло зниклої 13-річної дівчинки

Ввечері 2 серпня на центральному пляжі Ізмаїла на Одещині 13-річна дівчинка пішла купатись у річці Дунай і зникла. Двоє підлітків розшукували свою подругу, про що очевидці повідомили правоохоронців. Вони, а також рятувальники і прикордонники долучилися до пошуків, і вдень 3 серпня водолази дістали дівчинку з річки. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області. Попередньо, смерть дитини настала унаслідок утоплення, передають Патріоти України.

Судово-медичний експерт оглянув тіло дівчинка і не виявив на ньому тілесних ушкоджень. "В рамках провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті", – сказано в повідомленні.

Сім’я, в якій виховувалася загибла дівчинка, перебуває на обліку в службі у справах дітей як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. При цьому батьки в поле зору поліції раніше не потрапляли. У родині загиблої залишилося шестеро дітей. Правоохоронці нагадали, що на річці Дунай заборонено купатися через сильну течію. "Закликаємо дорослих пояснювати це дітям і контролювати їхнє дозвілля", – сказав заступник начальника Ізмаїльського районного відділу поліції, начальник відділу превенції Дмитро Ломов.

Тепер озброєна розумними бомбами з лазерним наведенням: Українська "Баба Яга" стала ще страшнішою

середа, 7 серпень 2024, 9:17

Українські безпілотники "Баба Яга" отримали нову потужну зброю. Останні зображення показують, що нічні дрони-бомбардувальники тепер оснащені керованими високоточними бомбами, здатними уражати з великої відстані, передають Патріоти Україн. Як йдеться у ...

В Україні стрімко переписали ціни на популярний продукт: Чого чекати далі

середа, 7 серпень 2024, 9:08

Ціни на кавуни в Україні знизилися майже вдвічі. Причина - сильна спека, через яку виробники прагнуть якнайшвидше продати свою продукцію. Про це повідомив провідний науковий співробітник Інституту аграрної економіки Богдан Духницький, передають Патріот...