Купатися на прилеглому пляжі заборонено: Із затонулого поблизу Одеси танкера витекло паливо (фото)

Судно зазнало аварії біля одеського берега 22 листопада 2019 року. Танкер обіцяли прибрати до початку курортного сезону, але він все ще на місці.

Вдень у неділю, 21 червня 2020 року, із затонулого біля одеського узбережжя танкера "Делфі" стало виливатися паливо. Як свідчать світлини з місця події, чимала пляма розливу поширилася у бік пляжу з відпочивальниками, передають Патріоти України.

Що стало причиною цього, наразі невідомо. Після того, як про інцидент довідалися органи влади, на місце події швидко доставили сорбент і розлив палива було оперативно локалізовано, розповіли у Департаменті міського господарства Одеської міськради. Зараз ведеться робота з відпочиваючими - людям пояснюють, що купатися в морі не можна. Фахівці зробили заміри якості води.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...