Купівля Медведчуком телеканалу Порошенка: Спливли цікаві подробиці

Політик Віктор Медведчук досяг попередньої домовленості з екс-президентом України Петром Порошенком про покупку телеканалу "Прямий", але з урахуванням, що 25% квоти ефіру Порошенко може зберегти за собою - для його політичної сили і представників, повідомляють Патріоти України.

На каналі "Прямий" вже відбувся ряд зустрічей з власниками каналу - екс-главою Київської міськадміністрації Володимиром Макеєнко і Петром Порошенко. Вони запевнили співробітників, що повідомлять їх в разі продажу каналу.

"Зібрали частину журналістів, був Макеєнко, який сказав, що якщо і буде продавати канал, то Порошенко дізнається про це першим. Ця розмова відбувалася при самому Порошенко", - розповідає джерело "Апострофа".

Співрозмовники видання уточнили, що в зв'язку з резонансом в пресі, покупку "Прямого" просто можуть відкласти, але повністю відмовлятися від цієї ідеї не мають наміру.

"Зараз Порошенко повинен зрозуміти скільки відсотків він бере, кого заводить в Раду і яке матиме вплив. Але містити два канали в подальшому йому буде проблематично, враховуючи, що він не любить витрачати на це свої гроші. А Медведчук хоче створити повноцінний медіахолдинг", - повідомив один з народних депутатів ВРУ для "Апострофа".

Також за інформацією джерел, уже ведуться переговори про перехід ряду провідних з каналів, які вже належать Віктору Медведчуку на "Прямий".

Джерело: Апостроф

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

"Єдине, що ми можемо зробити": У ЄС відреагували на зупинку надання консульських послуг українським чоловікам за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 16:52

У Єврокомісії відреагували на зупинку надання консульських послуг чоловікам з України за кордоном. Там заявили, що в питаннях тимчасового захисту немає розрізнення щодо статі, водночас пообіцяли взяти до уваги оголошення Міністерства закордонних справ ...