"Купила будівлю за 500 доларів": Ротару звинуватили в махінаціях з нерухомістю в Криму

Народна артистка України Софія Ротару багато років тому придбала будівлю в Ялті, Крим, за символічну суму. Умовою купівлі було те, що в будинку мав працювати дитячий гурток. Однак зараз російські пропагандисти видали, що співачка не дотрималася обіцянки, передають Патріоти України.

Як пишуть російські ЗМІ, ексдепутат України, зрадник Олег Царьов заявив, що Ротару придбала будинок за 500 доларів. Проте умову купівлі, за його словами, вона не виконала. Пропагандист зазначив, що тривалий час виконавиця заробляла на віллі, здаючи її в оренду.

"Із Софією Ротару взагалі ситуація обурлива. Вона купила будівлю за 500 доларів. За умови, що там буде працювати дитячий гурток зі співу та музики. Дитячого гуртка там не було ніколи. Там була вілла, яка здавалася дуже дорого і приносила гроші Ротару", – видав путініст.

Бій-реванш Усік – Ф'юрі: Саудіти узгодили остаточну дату найочікуванішої поді професійного боксу

неділя, 18 серпень 2024, 18:07

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик цьогоріч вдруге вийде в ринг проти британського боксера Тайсона Ф'юрі. Про це заявив очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх, інформують Патріоти Укр...

"П**да Іванівна, зараз ти вийдеш": Данилко поставив на місце фанатку у Дніпрі (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 16:58

Андрій Данилко відреагував на неналежну поведінку фанатки, жартуючи в стилі Вєрки Сердючки, повідомляють Патріоти України. «Катьонок ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміл...