Кур'єр приніс посилку із Білорусі: У Кривому Розі під будинком міськради прогримів вибух (відео)

У четвер, 10 лютого, у Кривому Розі під будівлею міської ради пролунав вибух. З будівлі евакуювали людей, а на місці події працювали правоохоронці та рятувальники. Як виявилося, СБУ та екстрені служби міста у такий спосіб проводили навчання, передають Патріоти України.

Як повідомили у Державній службі надзвичайних ситуацій, загиблих та постраждалих внаслідок інциденту не було. Повідомляється, що після того, як кур'єр Нової пошти привіз до будівлі посилку, з якої пішов дим, на місце оперативно прибули всі служби міста: співробітники СБУ, поліцейські, патрульні, вибухотехніки, пожежники, медики.

Наявність вибухівки не підтвердилася, вибухотехніки провели контрольований підрив. Наголошується, що посилку відправили нібито з території Білорусії. Як повідомив місцевий Telegram "Свої. Кривий Ріг", виявилося, що Криворізький відділ СБУ та екстрені служби міста провели антитерористичні навчання. За їхньою легендою, вибуховий пристрій у посилці, відправленій нібито з Білорусі на ім'я Юрія Вілкула, доставив кур'єр.

У пабліку зазначили, що муніципальна гвардія винесла коробку надвір, але викликала екстрені служби лише через 20 хвилин. Якби це була справжня бомба, могло б статися непоправне.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...