Курйозна історія невдах-ухилянтів: За $20 тис. отримали човен і одне на двох весло (фото, відео)

На Закарпатті прикордонники посеред ночі затримали двох чоловіків, які з надувним човном під покровом темряви пробиралися до кордону з Угорщиною. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти України.

У пошуках нелегального способу перетнути кордон ухилянти скористалися послугами анонімного каналу в одному з месенджерів. Кожен із них заплатив по $ 10 000. За ці кошти "клієнти" отримали маршрут, гумовий човен, балони якого були закупорені звичайними лампочками, та одне весло з фанери, щоб переплисти Тису.

На правопорушників склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконної подорожі чоловіків.

Допоміг перемогти польську "Легію": Гравець команди ветеранів війни забив шедевральний гол із центру поля (відео)

понеділок, 28 жовтень 2024, 22:55

Перша українська футбольна команда Pokrova Lviv AMP, до якої входять ветерани російсько-української війни з ампутаціями, перемогла Легію (3:1) в чемпіонаті Польщі АМР, повідомляють Патріоти України. На 40-й хвилині крапку в матчі поставив Анатолій Медв...

Можуть бути ознаками інопланетного життя: На Марсі виявили таємничі зелені плями (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 22:02

Марсохід NASA Perseverance, який перебуває на Марсі майже чотири роки, натрапив на нову таємницю в регіоні під назвою "Змієподібні пороги" - у марсіанському піску було виявлено таємничі зелені крапки. Ці зелені плями можуть з’явитися, коли органічні ре...