Курортний сезон під загрозою: На пляжі в Кирилівці знову виявили міни. Терміново направлено групу розмінування

У курортному селищі Кирилівка на Азовському морі на пляжі виявлено страшний «привіт з минулого». Море винесло на берег дві протитанкові міни ТМ-42. Боєприпаси все ще представляли загрозу, а тому в Кирилівку була терміново викликана група розмінування, повідомляють Патріоти України з посиланням на Держслужба з надзвичайних ситуацій.

море міна

Рятувальники радять громадянам при виявленні старих боєприпасів розглядати їх як потенційно вибухонебезпечні, а тому проявляти максимальну обережність: ні в якому не переміщувати, не нагрівати і не розбирати. Найкращим варіантом буде небезпечну знахідку не чіпати, організувати охорону, щоб до міни не наблизилися діти, і викликати рятувальну службу.

Це вже не перший випадок, коли на узбережжі Азовського моря знаходять міни часів Другої світової війни. 11 травня в Кирилівці ТМ-42 виявили на узбережжі, а жителі сусіднього села натрапили на міну, коли займалися городніми роботами.

На Азовському морі туристів підстерігають і інші несподіванки. Так, один з відпочиваючих наткнувся на пляжі на крокодила і пообіцяв більше не запливати далеко в море.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...