Курортний сезон під загрозою? Вболівальники завезли коронавірус у Чорногорію після відвідин футбольного матчу в Сербії

Ще два тижні тому в Чорногорії повністю припинилося поширення вірусу і нові випадки не фіксувалися, але фани усе зіпсували.

Сербське дербі між "Партизаном" і "Црвеною Звездою" стало причиною спалаху коронавірусу в Чорногорії. Про це повідомляє Blic, передають Патріоти України.

Поєдинок відбувся в Белграді 10 червня, а уряд рекомендував уболівальникам дотримуватися дистанції в 1 метр, але на практиці це правило не дотримувалося. У підсумку на трибунах були присутні понад 16 тисяч глядачів, які не дотримувалися дистанціювання. Видання зазначає, що на гру приїжджали десять фанатів з Чорногорії. Після їх повернення у сімох був підтверджений коронавірус. Це був перший спалах COVID-19 у країні за останній час - ще два тижні тому в Чорногорії повністю припинилося поширення вірусу і нові випадки не фіксувалися.

Директор клінічного центру в Подгориці Євто Єракович звинуватив фанатів, які поїхали до Сербії, в безвідповідальності. Він припустив, що найближчим часом з'являться нові випадки зараження в країні. Всього в Чорногорії підтверджено 337 випадків зараження коронавірусом і 9 смертей.



У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...