"Курорти на Одещині живуть за рахунок невігласів, які не бували за кордоном": Відпочинок у Коблеві розкритикували в мережі (фото)

Одесит Сергій Кравець розкритикував відпочинок на популярних українських курортах. Він здивований, що наші туристи готові витратити "купу грошей", аби дістатися туди, і не звертають уваги на відсутність нормального сервісу, інфраструктури і "теплого моря". До того ж він переказав історію, почуту від своїх друзів із Києва, які відпочили на курорті Коблеве (Миколаївська область). За словами Сергія, вони були на курорті тиждень і витратили на дорогу, готель та їжу близько 1700 доларів. Детально про все він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"За ці гроші їх би доправили літаком в Анталію і назад, зручним автобусом відвезли б у готель, з ранку й до вечора годували б, а дитину розважали. І це коштувало б не більш ніж 1500 доларів", – зазначає Кравець.

Він також додав, що пишається своїм рідним регіоном – Одесою, але сервісу там немає. "Одеса живе за рахунок тих, хто через своє невігластво ще не був за кордоном і не знає, що звичайний анталійський готель у чотири зірки виграє у "найкрутіших" готелів одеської області", – впевнений чоловік.

Про чистоту моря, пляжі, розваги та ціни в Коблеві на відео розповіла й українська блогерка Анюта. Жінка разом з родиною провела на курорті вихідні й поділилася своїми враженнями. "Водичка вже тепла, прозора – так пахне морем. Краса! Хоча тут всюди водорості, – розповідає блогерка за кадром. – Народ вже підтягується. Після обіду буде побільше відпочивальників".

Що стосується харчування: бургер коштує 70 грн, шаурма – 80 грн, хот-дог – 55-60 грн, піца "Маргарита" 300 г – 55 грн.

Анюта зазначила, що чимало туристів живуть на березі моря у наметах. Як видно з номерних знаків, сюди приїжджають люди з різних куточків України. Їх розважають колоритні темношкірі хлопці: з ними можна сфотографуватися за гроші.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...