Кусала агентів Секретної служби: Німецьку вівчарку Байдена забрали з Білого дому

Німецьку вівчарку президента США Джо Байдена на прізвисько Командор вивезли з Білого дому після того, як пес покусав там кількох співробітників, а також спецагентів. Про це повідомила прессекретарка першої леді Джилл Байден у середу, 4 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на AP.

«Вони [подружжя Байденів] залишаються вдячними за терпіння і підтримку Секретної служби США і всіх причетних, оскільки вони продовжують працювати над рішеннями», — сказала вона.

Куди саме забрали дворічного собаку американського президента, невідомо. Зараз Білий дім обмірковує «наступні кроки».

У липні ЗМІ писали, що собака президента США агресивно поводився та за чотири місяці покусав у Білому домі сімох агентів американської Секретної служби. За даними групи активістів Judicial Watch, зафіксували щонайменше десять таких випадків. У Білому домі це пояснили стресовою атмосферою.

Після інавгурації в січні 2021 року Джо Байден привіз до Білого дому своїх двох німецьких вівчарок. Старший пес Чемп, якому було 13 років, помер у червні. Молодшого Мейджора забирали на дресування після того, як собака кусав відвідувачів Білого дому.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...