Квартал "пішов на гору", хтось мусить... Кабаре "Веселий Писець" присвятили Зеленському музичну пародію "Генералы песчаной карьеры» (відео)

Єврейсько-український гумор, яскравий і дотепний. Гаранту нема чого ображатись на артистів. Адже сам заробляв собі на шмат щастя таким чином.

Зеленский

Кліп під назвою «Генералы песчаной карьеры» команда КВК Дніпропетровського державного університету (єдиний в світі театр КВК) виклала в YouTube 20 червня - рівно через місяць після інавгурації новообраного президента. Автори тексту - Євген Гендін і Григорій Гельфер. Артисти й показали, як працювали над вірогідним хітом, зазначають Патріоти України.

Це стьоб найвищого ґатунку над усім нашим політикумом. І сміх крізь сльози. І діагноз. «Всім дісталося», - пишуть в коментарях. Схоже, дотепний текст скоро розберуть на цитати.

Варто нагадати, був створений Дніпропетровський театр «КВК ДДУ» створений в 1994 році на базі команди КВК Дніпропетровського державного університету, заснованої в 1987 році. Тепер вже немодолі хлопці давно знайомі з криворізькими колегами, з котрими разом знімались у КВК Маслякова у Москві. Так що пану президенту явно не личитиме ображатись на старих друзів і колег по цеху скалозубів.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...