"Квартал" у новорічному випуску показав сценку про Яременка, його дружину і повій (відео)

Гулящого депутата грав Олександр Пікалов, він вийшов на сцену в піджаку і в трусах.

У новорічному випуску Вечірнього кварталу актори продемонстрували постановку про народного депутата Богдана Яременка, який замовляв повій під час роботи в сесійній залі Верховної Ради, передають Патріоти України.

"У цьому році друзі, ми отримали новий парламент, який іноді поводиться як старий. Так, наприклад, абсолютно недавно один з українських "слуг народу" попався на дипломатичному листуванні з дівчиною легкої поведінки. Іншими словами,"слуга" шукав собі пані. Cам депутат заявив, що це була провокація. Згодом він виправдовувався навіть перед президентом. Але найскладніше йому було виправдовуватися перед своєю власною дружиною. І так давайте уявимо кабінет депутата ВР Богдана Яременка. Дивимося", - сказав ведучий. Відео опубліковано в YouTube.

Гулящого депутата грав Олександр Пікалов, він вийшов на сцену в піджаку і в трусах. Його розлючену дружину грала Олена Кравець, у якій "політик" запитав, як вона потрапила в будівлю парламенту. "А дуже просто, я сказала, що я до тебе на годину. Так мене відразу до твого кабінету і провели", - сказала Кравець.

Потім дружина в гніві відловлює по кабінету чоловіка дівчат легкої поведінки.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...