Квартира була зачинена зсередини: У Луцьку двоє дівчаток випали з вікна висотки (відео 16+)

Одна з дівчат жила в селі Лище Луцького району, а інша приїхала з Вінницької області.

У Луцьку поліція розслідує загадкову загибель 15-річної дівчинки, яка випала з вікна 7 поверху. Разом з нею була її ровесниця - вона отримала множинні травми і була поміщена в реанімацію. Про це повідомили в поліції Волинської області, передають Патріоти України.

Обидві дівчини впізнані як мешканки Луцького району. Місцеве видання встановило, що одна з дівчат жила в селі Лище Луцького району, а інша приїхала з Вінницької області. Вони були двоюрідними сестрами. Квартира, з вікна якої випали дівчинки, виявилася закритою зсередини. За попередніми даними, вона належала бабусі дівчаток.

Причина трагедії встановлюється, однак джерело в поліції заявило, що версію про те, що дівчата перебували в групі «Синій кит», поки ніщо не підтверджує.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...