Квітнева завірюха: Львів раптово засипало снігом (фото, відео)

Погода у Львові у вівторок, 6 квітня, зробила крутий віраж і з самого ранку місто почало засипати снігом. Періодично він переходить у мокрий сніг з дощем, а часом у повітрі літають білі пластівці. Фото і відео квітневого снігу почали публікувати в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

Львів почало засипати квітневим снігом у вівторок вранці, 6 квітня. У місті ситуація з погодою неприємна, але не катастрофічна. Сніг швидко тане, оскільки температура коливається в межах від 0 до +2 градусів.

А ось на трасах ситуація набагато складніше. Там температура трохи нижче і це створює додаткові труднощі для водіїв великогабаритних автомобілів – ожеледиця і налипання мокрого снігу.

Як повідомив депутат львівської міської ради Ігор Зінкевич Facebook, в сторону перевалу на трасі Київ-Чоп зібралося досить багато фур. Вранці дорогу почистили та трохи підсипали, але ближче до полудня знову утворився затор.

Тим часом у місті снігом присипало дерева і дахи будинків, а ось на тротуарі та дорогах утворилися брудні калюжі та каша. Труднощі з пересуванням можуть бути ввечері, через те, що синоптики прогнозують похолодання до -3 градусів, а значить імовірна ожеледиця.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...