"Квітуча" недонадімперія: Росіяни б'ють рекорди у бажанні залишити свою рідну "тюрму народів"

12% прихильників Володимира Путіна теж мріють про від'їзд.

Росіяни дуже хочуть емігрувати. Фото: соцмережі.

20 відсотків громадян Росії хочуть переїхати в іншу країну і жити там. Це рекорд за останні роки, про який свідчать результати опитування соціологічної служби Gallup за 2018 рік, передають Патріоти України.

Соціологи ставили респондентам питання: «Якби у вас була можливість, хотіли б ви назавжди переїхати в іншу країну або залишилися жити в Росії?». Самою ініціативною групою виявилася молодь у віці від 15 до 29 років. З них емігрувати захотіли 44 відсотки. У віковій категорії 30-45 років таких виявилося 22 відсотки, а у віці 46-60 років - всього дев'ять відсотків.
Серед тих, хто не схвалює політику президента Володимира Путіна, виїхати з країни побажали 40 відсотків. 12 відсотків прихильників російського лідера теж мріють про від'їзд.
Найпопулярнішою країною для еміграції у росіян стала Німеччина. За неї проголосували 15 відсотків опитаних. Слідом ідуть США з 12 відсотками. За п'ять відсотків набрали Японія, Канада та Іспанія. Чотири відсотки респондентів хочуть переїхати до Франції.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...