Кидалась на поліцію з мачете та натравлювала собаку: На Львівщині затримали неадекватну водійку (фото)

На Львівщині 46-річна водійка влаштувала ДТП, втекла з місця події та нападала з мачете на поліцейських під час затримання. Інцидент стався в одному з сіл Стрийського району. Про це повідомили в поліції Львівської області, передають Патріоти України.

На лінію "102" звернувся один із місцевих мешканців. За словами чоловіка, його сусідка виїжджала зі свого подвір'я на "Пежо", зіткнулась із огорожею, після чого поїхала в невідомому напрямку.

Поліція розшукала автомобіль жінки на одній з вулиць села. Побачивши правоохоронців, вона почала тікати до свого будинку. Жінка натравила на патрульних свого собаку бійцівської породи, погрожувала фізичною розправою та кілька разів вдарила мачете по службовому автомобілю.

Застосувавши спецзасоби, поліцейські затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Було проведене медичне освідчення, яке підтвердило, що затримана перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Окрім того, жінку буде притягнуто до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоєння ДТП, залишення місця ДТП, керування транспортним засобом без відповідних документів та дрібне хуліганство.

Що загрожує за відмову від проходження ВЛК військовозобов'язаним в Україні

середа, 15 травень 2024, 14:30

В Україні триває загальна мобілізація і воєнний стан. Новий закон про мобілізацію набуде чинності 18 травня 2024 року. Він передбачає, що військовозобов'язана особа має пройти військово-лікарську комісію (ВЛК), яка визначить придатність або непридатніс...

На Хмельниччині священник УПЦ МП з вірянами штурмували храм ПЦУ (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:45

У вівторок, 14 травня, у місті Красилів, що на Хмельниччині, біля храму Різдва Христового трапився інцидент за участі представників УПЦ МП. Про це повідомили у Красилівській міській раді, передають Патріоти України. . Як зазначається, подія трапилася ...