Кидав на ліжко та заламував руки: В Ужгороді спіймали тренера з боксу, який домагався 14-річну дівчинку

Підозрюваний приїхав у місто на змагання з групою дітей із Волинської області і на цей час оселився в готелі "Закарпаття".

В Ужгороді в суботу, 13 березня, затримали 57-річного тренера з боксу, який приставав до 14-річної вихованки. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України.

Зазначається, що підозрюваний приїхав у місто на змагання з групою дітей із Волинської області і на цей час оселився в готелі "Закарпаття". Дівчинка про домагання спочатку розповіла мамі, яка й викликала поліцію. "Жінка переконувала, що в трубку було чутно крики і лайку тренера. Коли поліція приїхала на місце, то дівчина була в номері на шостому поверсі готелю і розповіла, що вона зазнала сексуальних домагань від тренера з боксу. Дівчина розповіла, що тренер кидав її на ліжко, заламував руки і цілував", – йдеться в повідомленні.

За даними журналіста, підозрюваного (громадянина Казахстану) копи знайшли в номері готелю на тому ж поверсі, він помітно нервував і плутався в свідченнях. Тренера затримали, порушено кримінальне провадження за статтею 153 КК (сексуальне насильство).

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...