Кидав цеглу у перехожих: У Миколаєві під час затримання поліцією помер 29-річний чоловік

Тіло чоловіка вже направили на проведення експертизи для встановлення причин смерті.

У Миколаєві у четвер, 3 вересня, поліцейські провели затримання підозрюваного в хуліганстві чоловіка, під час якого він помер. Керівництво призначило службову перевірку дій правоохоронців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Летальний випадок стався увечері 3 вересня. Правоохоронці отримали повідомлення про чоловіка, який на вулиці 1-а Інгульська в Центральному районі Миколаєва кидається в перехожих цеглою. Прибувши на місце інциденту, наряд поліції охорони провів затримання чоловіка, через непокору правоохоронцям йому одягли наручники. В цей час чоловікові стало зле, поліцейські намагалися надати йому першу допомогу, однак марно.

"Чоловіку стало погано, працівники поліції охорони зняли наручники і почали надавати допомогу, викликавши швидку. Однак, на жаль, медики, які прибули на місце події, лише зафіксували смерть 29-річного чоловіка", - повідомили в поліції.

Тіло чоловіка вже направили на проведення експертизи для встановлення причин смерті. "У разі виявлення неправомірних дій поліцейських розслідування буде проводити Державне бюро розслідувань", - додали в поліції.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...