Киянам на замітку: Метро в столиці працюватиме з обмеженнями, що треба знати

У Києві через запровадження "червоної зони" карантину можливе обмеження на кількість пасажирів у метро. Про це в етері телеканалу "Україна 24" розповів заступник голови КМДА, секретар Київради Володимир Бондаренко, передають Патріоти України.

"Стосовно міського пасажирського транспорту – він працюватиме з обмеженнями, а конкретно – в ньому може бути заповнено лише половина місць для пасажирів, визначених технічним паспортом. Ми говоримо про те, що транспорт їздитиме в половину свого навантаження", – сказав Бондаренко.

Він також додав, що обмеження в метро будуть залежно від кількості пасажирів. "У цьому випадку метрополітен трохи простіше контролювати на дотримання правил індивідуального захисту, носіння масок. Водночас можливі обмеження на вхід до станції метрополітену, аби уникнути масового скупчення людей у вестибюлях, на станції і в рухомому складі. Це обмеження буде працювати так: якщо кількість людей завелика у ранкові або вечірні години пік, частина дверей до вестибюля станції буде зачинятися. Так потік людей буде мінімізуватися",– зазначив Бондаренко. Нагадаємо, питання повного закриття метрополітену та міжобласного сполучення вирішується на рівні Кабміну.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...