Кияни завершили груповий етап з одним очком: Бенфіка виграла у Динамо та пробилася до плей-оф Ліги чемпіонів (відео)

Київське "Динамо" закінчило виступи в єврокубковому сезоні-2021/22 гостьовою поразкою від "Бенфіки". Поєдинок 6-го туру групової стадії Ліги чемпіонів на стадіоні "Ештадіу Да Луш" в Лісабоні завершився перемогою португальського клубу з рахунком 2:0, передають Патріоти України.

Зустріч розпочалася з хорошого моменту в Романа Яремчука, однак український форвард "орлів" не переграв ударом у дальній кут воротаря киян Георгія Бущана.

"Динамо" відповіло своїм супершансом - Віталій Буяльський перед воротами суперника розібрався із захисниками, відіграв голкіпера та викотив на порожні ворота Віктору Циганкову, але той дивом примудрився відправити м'яч над поперечиною - просто неймовірна хиба.

Господарі відкрили рахунок на 16-й хвилині. Голом у воротах команди Луческу відзначився вихованець київського клубу Роман Яремчук.

На 22-й хвилині португальська команда зміцнила свою перевагу. Після невдалого відскоку від Беньяміна Вербича сітку воріт українського клубу з меж штрафного майданчика розстріляв Жілберту.

  • У паралельному матчі групи E "Баварія" в Мюнхені розгромила "Барселону" - 3:0.
  • "Динамо" з одним балом завершило виступи в Лізі чемпіонів на останньому місці в своєму квартеті та вилетіло з єврокубків. До плейоф ЛЧ вийшли "Баварія" (18 очок) і "Бенфіка" (8 балів). "Барселона" (7 пунктів) стала третьою та продовжить свій шлях у Лізі Європи.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...