Киянина з приятелем затримали за згвалтування школярки на Житомирщині

Інцидент нібито стався в лазні в одному з сіл Коростенського району.

У Житомирській області поліція затримала двох чоловіків, яких підозрюють у згвалтуванні неповнолітньої дівчини. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на інформацію від правоохоронних органів.

Копи зловили двох зловмисників 1964 і 1976 року народження за заявою про згвалтування. Один із затриманих - житель Києва, а інший - Коростеня (Житомирська область).

Так, в поліцію надійшло повідомлення, що вони вчинили злочинні дії відносно дівчини 2005 року народження. Нібито інцидент стався в лазні в одному з сіл Коростенського району. Однак зазначають, що на тілі неповнолітньої під час попереднього медичного огляду травм не виявили. Обставини події встановлюються. Розпочато досудове розслідування по ст. 152 КК України (згвалтування).

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...