Не коронавірусом єдиним. Київ та область накрила потужна пилова буря: Приголомшливі фото та відео

Київ та область у четвер, 16 квітня, накрило густою пилюкою, зірвався потужний буревій, передають Патріоти України.

Так, хмари пилюки та буревій спостерігалися як в центрі столиці України, так і на околицях. Схожа ситуація була й на території області, зокрема в місті Бориспіль.

Як розповіли очевидці, видимість стала дуже низькою, пилюка та пісок летіли просто в очі людей. А киянин Сергій Шевчук на своїй сторінці у Facebook зазначив, що в центрі Києва вітер повалив білборди та велосипеди.

Також про пилову бурю написала й пресслужба КМДА на своїй сторінці в Telegram. Там зауважили, що таке погодне явище було зумовлене змінами клімату. Мова про безсніжну зиму, відсутність звичної норми опадів.

"Як наслідок – повітряна ерозія ґрунтів, зниження рівня ґрунтових вод, що і є причинами утворення пилу, який у столицю приніс північно-західний вітер", – підкреслили в КМДА.




Легенда українського тенісу розповів, де зараз "хороші" росіяни

субота, 4 травень 2024, 15:55

Колишній тенісист та чинний військовослужбовець Сергій Стаховський поділився думками щодо «хороших» росіян. В інтерв'ю РБК-Україна Стаховський сказав, що хорошими росіянами можна назвати тих, які зараз зі зброєю воюють проти загарбницької армії РФ в Ук...

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...