Київ замітає снігом: Синоптики розповідають, як довго протримається негода

Сніг у Києві

Київ замело снігом, який розпочався відучора. На дорогах, мостах та тротуарах нині працює 302 одиниці спецтехніки, а пішохідні доріжки, сходи надземних та підземних переходів, зупинки громадського транспорту прибирають 136 комунальників у складі 25 бригад. Удень кількість цих бригад мають збільшити, повідомили у КМДА.

Також на вулиці вийшли 3500 дворників та 119 одиниць техніки житлово-комунального господарства.

Перед початком снігопаду шляховики виконали превентивну обробку покриття, щоб сніг розтавав і не утворював гололедицю, проте протягом ночі роботи ускладнював ледь дощ, у який переходив снігопад.

Снігопади прогнозують і протягом першої половини дня суботи, а також у неділю.

Тож водіїв вкотре закликають без нагальної потреби не виїжджати на власних авто та не паркувати авто на узбіччях доріг та вулиць.

Тим часом народний синоптик Стас Щедрін прогнозує посилення снігопадів у західних та північних областях України. Тим часом у Кіровоградській та Черкаській областях сильний сніг переходитиме в дощ, тож можливий гололед.

На півдні країни пройдуть сильні зливи з грозами, потім з обіду й до вечора 19 листопада по Україні очікується коротке припинення опадів, бо вже в ніч на 20 листопада до нас знову надійде новий циклон — зі снігопадами та дощами.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...