"Києве, вставай!": У столиці проходить Марш "антивакцинаторів", центр міста скували затори (фото, відео)

У Києві на площі біля Верховної Ради проходить марш за права або так званий марш "антивакцинаторів". Вони перекрили весь урядовий квартал, щоб депутати йшли на роботу пішки та мокли, повідомляють Патріоти України.

Попри дощ, до стін парламенту прийшло кілька сотень людей, але люди ще підтягуються. Акція розпочалася о 8 ранку. Основні вимоги - скасування карантинних правил, заборона примусової медицини та права людей.

Підтримку акції висловила екс-нардепка Надія Савченко, яку кілька тижнів тому затримали в аеропорту з фальшивим ковід-паспортом. "Нехай депутати йдуть своїми ніжками під дощем. Нехай депутати мокнуть, ми діємо", – кажуть мітингувальники.

Учасники маршу кричать: "Ні медичному тероризму". Звичайно ж, усі вони – без масок.

Протестувальники перекрили дев'ять вулиць:

  • вул. Грушевського, 5 (біля стадіону "Динамо")
  • пров. Кріпосний, 30/1 (біля Будинку офіцерів),
  • перехрестя: вул. Московська, пров. Інженерний,
  • перехрестя: вул. Липська, вул. Інститутська (біля готелю "Національний"),
  • перехрестя: вул. Інститутська, вул. Ольгинська,
  • перехрестя: вул. Ольгинська, площа І. Франка,
  • перехрестя: вул. Лютеранська, вул. Круглоуніверситетська,
  • перехрестя: вул. Лютеранська, вул. Заньковецька,
  • вул. Паркова, 35.

Протестувальники відмовляються давати коментарі представникам ЗМІ, оскільки, на їхню думку, журналісти займаються пропагандою вакцинації. Вони вимагають відміни карантинних обмежень та "примусової" вакцинації.

Антивакцинатори перекрили вул Грушевського і Петровську алею біля стадіону Лобановського: безперервно ходять по переходу. Кричать: "Народ, вставав, права захищай. Руки геть від наших дітей!", "Ні примусовий вакцинації!", "Конституція - понад усе!", "Київ, вставай!", "Не дозволимо проводити експерименти над нашими дітьми". Поліцейські намагаються переконати їх розблокувати дорогу, однак люди не слухають. Наразі ситуація спокійна.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...