Київське "Динамо" привітало з днем ЗСУ військовослужбовців у головного шпиталі Міноборони

"Динамо" привітало з днем ЗСУ військовослужбовців у шпиталі

З нагоди Дня збройних сил України із традиційним візитом до Київського головного клінічного шпиталю завітали гості із київського "Динамо" - представники офіційного фан-клубу на чолі із Сергієм Михайленком, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Динамо".

Вони передали пораненим воїнам, які проходять реабілітацію, найнеобхідніші речі, про які їм повідомили волонтери, які піклуються про поранених. Зазвичай це продукти, одяг, медикаменти - усе, що може знадобитися під час реабілітації.

Подібні візити для "Динамо" вже є традиційними. Клуб організовує їх відтоді, які зі Сходу країни до шпиталю почали прибувати поранені в АТО бійці. Однак цього разу візит був трохи незвичайним - вперше разом із представниками клубу до шпиталю завітали партнери клубу з компанії ROCKET.

"Динамо" привітало з днем ЗСУ військовослужбовців у шпиталі

"Мотивація полягає в тому, щоб наше небо було мирним. Ми знаємо, завдяки кому так і є. Наша компанія хоче і надалі співпрацювати з клубом «Динамо» у цьому напрямку. Наші воїни повинні отримувати підтримку. Нехай, поки вона маленька, проте все одно треба привітати воїнів і вклонитися за їх роботу. Сьогодні це був маленький подарунок – ми доставили до шпиталю піцци. Головне - це позитивні емоції на обличчях воїнів. Усі посміхалися - це найголовніше", - повідомив представник ROCKET Михайло Сметюхов.

Про важливість регулярних візитів представників київського "Динамо" до поранених у шпиталі також розповів Сергій Михайленко.

"Ми приїхали привітати хлопців зі святом - Днем збройних сил України. Наш клуб пам’ятає про тих людей, які боронять кордони нашої країни тому ми приїхали привітати їх від імені президента клубу, тренерського штабу, гравців", - заявив Михайличенко.

"Динамо" привітало з днем ЗСУ військовослужбовців у шпиталі

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...