Київстар зробив безкоштовною одну із своїх послуг: Що стало доступним для абонентів

Київстар підготував своїм абонентам приємний сюрприз. Мобільний оператор зробив безкоштовною послугу, що стане у нагоді багатьом підприємцям. Йдеться про тестовий доступ до програми самостійих клієнтських розсилок ADWISOR. Протягом 30 днів користування цією послугою буде безкоштовним, передають Патріоти України.

За допомогою сервісу ADWISOR від Київстар абоненти можуть у тестовому режимі розіслати до 10 персоналізованих SMS на номери мобільного оператора.

Користувачам доступні:

  • таргетовані SMS та Viber-розсилки для пошуку нових клієнтів — повідомлення розсилаються тим абонентам Київстар, які погодилися отримувати пропозиції від партнерів оператора за програмою "Мої знижки";
  • SMS та Viber-розсилки на власну базу клієнтів, при цьому можна відправляти повідомлення абонентам інших операторів.

Крім того, користувачі сервісу безпосередньо на платформі ADWISOR відтепер можуть скорочувати потрібні посилання, додавати їх до розсилки й відстежувати надалі статистику переходів за ними. При цьому можна на власний розсуд обрати найбільш зручний метод скорочення посилання — з випадковим набором букв і цифр після домену або з використанням власної назви.

На сайті Київстар є калькулятор розрахунку вартості SMS та Viber-розсилок через платформу ADWISOR. Якщо після завершення 30-денного пробного періоду вам захочеться продовжити користуватися послугою, то її вартість можна розрахувати самостійно прямо зараз.

За усією детальною інформацією стосовно цієї послуги абоненти Київстар можуть зателефонувати за номером 466 або 0 800 300 466. Підписати договір про підключення можно у магазинах мобільного оператора.

На платформі ADWISOR є "Довідка", у якій зібрані усі популярні відповіді на запитання про створення розсилок. Там пояснюється, як додавати отримувачів, як створювати повідомлення, що означають статуси розсилки, тощо.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...