Кинули на Донбас усе боєздатне: Військовий експерт розповів, за яких умов РФ почне переговори з Україною

Росія погодиться на переговори з Україною тільки у тому випадку, якщо почне програвати війну на Донбасі. Про це у інтерв'ю ТСН сказав військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Справа в тому, що вони готують переговорні позиції тільки в тому контексті, якщо вони зазнаватимуть поразки. До речі, в Генеральному штабі Росії, за інсайдерською інформацією, є вже низка посадових осіб, зокрема і генералів, які хочуть переконати Путіна, що не варто ризикувати останньою боєздатною частиною збройних сил Російської Федерації. Те, що вони сьогодні введуть до України, це остання боєздатна частина. Всі десять армій, які є в складі сухопутних військ РФ, задіяні тим чи іншим способом в операції в Україні", - сказав Жданов.

Військовий додав, що РФ могла стягнути на Донбас великий резерв військ. "Судячи з того резерву, який збиралися набрати, то ми говоримо десь про 140-150 тисяч", - наголосив експерт.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...