Кинули "на підвал" без їжі і води: Родичі "мобіків" з Татарстану поскаржилися на беззаконня в "другій армії світу" (відео)

Родичі мобілізованих на війну проти України з Татарстану поскаржилися на погане поводження з їхніми рідними. Спершу їх без належної підготовки кинули на штурм, а тепер утримують у підвалі. Звернення було опубліковано в Telegram-каналі "Совет матерей и жен", передають Патріоти України.

За словами жінок, становище російських "мобіків" погіршилося, коли їх передали під командування т. зв. 1-ї Слов'янської штурмової бригади "ДНР".

Нові командири, яких мобілізовані знають лише за позивними, відправили нове гарматне м'ясо на штурм Авдіївки Донецької області з боку села Водяне. При собі в окупантів була лише стрілецька зброя, а їхні рації не працювали. "Ви загинете – Путін надішле нових" – такими були напутні слова командування.

Станом на 17 квітня мобілізовані вже п'яту добу сиділи у підвалі без їжі та води, а командири постійно погрожували їм та чинили тиск.

"Складається враження про навмисне заподіяння шкоди ЗС РФ та некомпетентність командування. Колишнє командування нашого полку зрадило наших хлопців", – кажуть росіянки.

Про допомогу вони просять свого диктатора Володимира Путіна, скаржачись, що їхні родичі для бойовиків "ДНР" є просто витратним матеріалом. Багато "мобіків" під час штурму були поранені або ліквідовані, проте до цього нікому немає діла.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...