"Кинулися вилизувати д**у": У Житомирі осоромилися з зеленим килимом перед приїздом Зеленського (фото)

У Житомирській області в будівлі Олевської районної державної адміністрації перед приїздом президента України Володимира Зеленського постелили новий килим. Килимова доріжка з відтінками зеленого кольору закрила собою старий паркет, який порядком зносився. Про це в Facebook написав журналіст Роман Бочкала, повідомляють Патріоти України.

"Президенти змінюються, а традиції незмінні. Сьогодні Зеленського чекають в Олевську. В райадміністрації з'явився новий килим", – іронізував Бочкала.

Відзначимо, що за повідомленням видання "Житомір.інфо" Зеленського перед будівлею РДА зустрічало кілька сотень осіб. "Станом на 11:00 біля будівлі Олевської райдержадміністрації зібралося кілька сотень осіб. У залі, де має відбутися представлення, присутні обрані народні депутати від партії "Слуга народу", мери міст і "актив" області", – йдеться в повідомленні.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...