Кинуть на війну 18-річних: Росія мобілізує молодиків з "Юнармії" для війни проти України

Росія, країна-агресор, готується відправити молодь з російського громадського руху "Юнармія" на війну в Україну - в зону бойових дій на Донбас і в Харківську область. Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова в Facebook, передають Патріоти України.

"У кращих традиціях Гітлера РФ як гарматне м'ясо вирішила кинути в бій молодь. Під загальну мобілізацію потрапили загони "Юнармії", – повідомила Денисова. Денисова опублікувала фото такого запрошення, назвавши це повістками на відправлення у військову частину.

За її інформацією, юнармійців збиратимуть у штабах до 10 квітня 2022 року, після цього їх планується перекидати в місця дислокації, а потім – в Харківську область і на Донбас.Росія, країна-агресор, готується відправити молодь з російського громадського руху "Юнармія" на війну в Україну - в зону бойових дій на Донбас і в Харківську область. Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова в Facebook.

"У кращих традиціях Гітлера РФ як гарматне м'ясо вирішила кинути в бій молодь. Під загальну мобілізацію потрапили загони "Юнармії", – повідомила Денисова.

Денисова опублікувала фото такого запрошення, назвавши це повістками на відправлення у військову частину.

За її інформацією, юнармійців збиратимуть у штабах до 10 квітня 2022 року, після цього їх планується перекидати в місця дислокації, а потім – в Харківську область і на Донбас.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...