Кинута в елітному пологовому будинку Києва дівчинка пережила операцію

Новонароджену дівчинку, яку батьки залишили в київському пологовому будинку "Лелека", прооперували. Про це повідомляє на своїй Facebook-сторінці директор цієї клініки Валерій Зукін, передають Патріоти України.

За його словами, стан дитини поки нормальний. Також Зукін підкреслив, що після його поста про дитинку відгукнулися багато небайдужих українців. Люди пропонували допомогу з усиновленням. Крім того, деякі самі хотіли удочерити дівчинку.

Однак директор клініки зазначив, що вони не мають права допомагати з питанням усиновлення. Всім бажаючим необхідно звертатися до відповідних державних органів - служби опіки та служби з питань захисту дітей.

Зукін завив, що пологовий будинок сам справляється з ситуацією і здатний допомогти дитині. Але при цьому подякував усім за пропозицію допомоги. "Але ми дійсно хочемо на цьому прикладі привернути увагу суспільства до проблеми, вкрай актуальної для України. За даними статистики таких дітей в Україні чимало", - написав він.

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...