Кинув на підлогу та душив: У Києві педофіл намагався згвалтувати дитину у під'їзді

Дівчинка йшла до будинку своєї бабусі, коли помітила, що за нею йде невідомий чоловік.

Педофіл напав на дівчинку у під'їзді. Ілюстрація: pixabay.com.

В Оболонському районі Києва злочинець напав на 12-річну дівчинку прямо у під'їзді багатоповерхового будинку. НП сталася вдень 23 липня, повідомляють Патріоти України.

Дівчинка йшла до будинку своєї бабусі, коли помітила, що за нею йде невідомий чоловік. Він зайшов за нею до під'їзду, а потім у ліфт. Злочинець вийшов на тому ж поверсі, а коли дівчинка зайшла в тамбур, напав на неї і кинув на підлогу. Дівчинці вдалося вирватися, але коли вона відчинила ключем двері квартири, чоловік заштовхав її всередину. Почав душити, а потім змусив роздягнутися. Після невдалої спроби зґвалтування він зник.

За інформацією джерела ЗМІ, нападнику на дівчинку на вигляд близько 25-27 років, зріст близько 180-190 см, худорлявий, волосся середньої довжини, темна борода. Розмовляв російською мовою. Поліція вживає всіх заходів для затримання злочинця.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...