Кинув поранених напризволяще: На Дніпропетровщині водій маршрутки злетів у кювет і втік з місця ДТП

На момент аварії у транспорті перебувало близько 20 пасажирів.

На Дніпропетровщині маршрутний автобус з пасажирами злетів у кювет і перекинувся. У результаті постраждали 15 пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

Зазначається, що водій втік з місця ДТП. «У результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Петриківському районі, 15 пасажирів доставлені до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Попередньо з'ясовано, що водій не впорався з керуванням транспортним засобом, через що автобус виїхав за межі проїзної частини, злетів у кювет та перекинувся. На момент аварії у транспорті перебувало близько 20 пасажирів. Зараз 15 людей доставлені до лікувального закладу.

Правоохоронці інформують, що наразі вживаються заходи для затримання водія. Подія зареєстрована, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...