Кисельов, Соловйов та інші: У Росії розповіли, які величезні гроші отримують пропагандисти

Офіційно найбільш високооплачуваним російським телепропагандистом є Артем Шейнін (програма час покаже на Першому каналі. Про це повідомляє портал The Insider з посиланням на бази Федеральної податкової служби, передають Патріоти України.

Шейнін отримує близько 100 млн рублів на рік ‒ і як ведучий, і як перший заступник керівника дирекції соціальних і публіцистичних програм.

Володимир Соловйов за рік заробив 52,6 млн рублів. У цю суму включені надходження від Радіо Росії за ефіри, від телеканалу Росія-1 за передачі та від особистої фірми телеведучого СВ Консалтинг.

У трійку найбільш високооплачуваних увійшли головний редактор каналу Russia Today Маргарита Сімоньян і її чоловік, режисер і ведучий НТВ Тигран Кеосаян. Офіційна зарплата Сімоньян становить 20,4 млн рублів, в АНО ТВ-Новини (юрособа RT) — 16 млн рублів. В цілому їх дохід оцінений в 156 млн рублів.

Ведучий каналу НТВ Андрій Норкін за рік заробив 4,3 млн рублів. Дмитро Кисельов отримував 4,6 млн рублів на рік за ведення програми Вісті тижня.

Ведуча програми Дійові особи на Росії - 1 Наіля Аскер-Заде заробила 6,5 млн рублів, ведучий РЕН-ТВ Андрій Добров отримав близько 7 млн рублів.

Подружжя і ведучі ток-шоу 60 хвилин на Росії-1 Євген Попов і Ольга Скабєєва отримують близько по 12,8 млн рублів кожен. У виданні підрахували, що це доходи 150 пенсіонерів на двох. Їх заробітки складаються з двох джерел ‒ виплат від каналу Росія-1, а також державного холдингу ВГТРК.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...