Китай звільняє РФ від фашистів: У культовій "Масяні" показали бомбардування Пітера і Москви

У мережі опублікована нова серія популярного мультиплікаційного серіалу Масяня, в якому культові герої Масяна і Хрюндель разом з родиною рятуються від війни, передають Патріоти України.

За сюжетом сім'я Масяні і Хрюнделя прокидається о 7 ранку в своїй квартирі після того, як Китай почав "спецоперацію" зі звільнення РФ від фашистів.

Герої фільму чують звуки вибухів, а також пролітають над їх головами літаки. Вони збираються і в паніці прагнуть покинути місто.

При цьому по дорозі сім'я Масяні на авто потрапляє в пробку з авто людей, які виїжджають в евакуації. Після цього вони потрапляють під китайські обстріли і змушені ховатися в підвал і метро.

Звернемо увагу, що в сюжеті нової серії Масяні з точністю повторюються події в Україні лютого 2022 року, коли РФ почала війну.

При цьому в Масяні також показали, як китайські визволителі бомблять пам'ятки Санкт-Петербурга: Ісаакіївський собор, палацову площу, стрілку Василівського острова.

В кінці головна героїня мультфільму Масяня звертається до глядачів: "Вибачте, що мульт вийшов не смішний, але яке на хрін веселощі, коли стільки людей гине кожен день".
Додамо, що за сюжетом місто Масяні називається Санкт-Маріубург. Це відсилання до того, що окупанти оголосили Санкт-Петербург містом-побратимом знищеного ними Маріуполя, де РФ вбила тисячі мирних жителів.

Нагадаємо, в 160-ій серії мультсеріалу без прикрас Показані жахи війни в Україні. З 24-го лютого Масяня і Хрюндель намагаються вберегти їх спільного друга кошлатого від новин про жахливі події, які розгорнулися на його історичній батьківщині. Зрештою він все ж дивиться телевізор, і бачить реальні кадри зруйнованих російськими окупантами українських міст.

Масяня тим часом прямує в бункер до Путіна. Крокуючи по Москві, вона всюди натикається на військові і пропагандистські гасла.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...