Китайський людиноподібний робот Софія заявила, що Путіна слід ув'язнити, бо той воєнний злочинець

Робот Софія

Людиноподібний робот Софія називає війну в Україні "трагічною", а російського президента Володимира Путіна воєнним злочинцем, якого слід кинути до в'язниці. Про це у неділю, 31 березня, пише The Sun.

"Війна в Україні - серйозна і трагічна справа. А Путін? Скоріше посадити його у в’язницю за воєнні злочини. Я права?", - сказала вона, відповідаючи на питання, що думає про війну в Україні.

Софія підкреслила важливість праці світових лідерів та спільнот у напрямку досягнення миру та вирішення конфліктів.

"Війни можуть мати руйнівний вплив на життя людей, економіку та суспільства. Важливо, щоб глобальні лідери та спільноти працювали над досягненням миру та вирішення", - підкреслила Софія.

Що відомо про робота Софію

Робот Софія у вигляді жінки був розроблений гонконзькою компанією Hanson Robotics і досяг досить високої популярності завдяки своїй подібності до людини, набору мімічних реакцій із 60 емоцій і неоднозначним висловлюванням під час публічних дискусій. У 2018 році Софія відвідала Україну. Тоді вона розповіла, що їй подобається поєднання багатої історії та краси природи в нашій країні. Софія має в Instagram 261 тисячу підписників.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...