Китайський замовник спричинив скандал: На Євро-2024 тепер замість електрокарів рекламували секс-шоп

Офіційний маскот Євро-2024

На чемпіонаті Європи - 2024 спалахнув скандал через випадкову рекламу секс-шопу, яка спочатку планувалася як реклама автомобільного бренду, передають Патріоти України.

Китайський виробник автомобілів BYD, який є одним з основних спонсорів Євро, запустив рекламу електрокарів. Керівництво BYD викупило дуже багато рекламних слотів - рекламу показують у кожному матчі. Однак виник казус: деякі вболівальники з Німеччини під час пошуку сайту BYD вбивають німецьке розширення домену .de, тоді як офіційний сайт китайської компанії зареєстровано під стандартним .com.

При цьому сайт BYD.de також існує - це секс-шоп під назвою Buy Your Dildo, який продає фалоімітатори. Саме на нього потрапляли німецькі вболівальники, які після реклами на Євро вирішили знайти автомобілі BYD в інтернеті.

Відвідуваність сайту зросла настільки, що секс-шопу довелося навіть випустити попередження, для всіх хто помилився з доменною зоною, та перенаправляти їх на сайт із продажу машин.

При потрапляння на сторінку секс-шопу відвідувачів зустрічає оголошення для тих, хто помилився адресою. "На численні запити: ми не є спонсорами чемпіонату з футболу Євро-2024. Якщо ви шукаєте китайського виробника автомобілів, знайдете його за адресою www.byd.com", - написано в повідомленні.

При цьому в соцмережах обговорюють теорію змови. Деякі користувачі вважають, що це не більше ніж "вірусний рекламний трюк" і "геніальний маркетинговий хід для привернення уваги". "Я натикався на цю історію 47 разів за два дні. Це в 47 разів більше, ніж я чув про спонсорство BYD", - написав один із користувачів. "Цінік у мені підозрює, що хтось це зробив навмисно. І це досить кумедно, бо все по-чесному. Однак BYD ніколи не мав допустити подібного", - зазначив інший.

Нагадаємо, раніше УЄФА винесла покарання для Джуда Беллінгема і Меріха Демірала за непристойну поведінку на Євро-2024.

Шокуючий злочин: Топменеджерка Porsche викинула новонароджену доньку у вікно, щоб ... не зруйнувати кар'єру

понеділок, 8 липень 2024, 23:25

У Німеччині мама викинула новонароджену доньку з вікна, тому що думала, що дитина зруйнує її кар'єру керівниці у Porsche. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України. 28-річна Катаріна Йовановіч із міста Лауффен-на-Неккар була визнана винн...

Все лише починається! Вчені кажуть, що пекельна спека наздожене Землю протягом 5 років

понеділок, 8 липень 2024, 22:00

У новому звіті Global Annual to Decadal Climate Update вчені також попереджають про те, що якщо людству не вдасться скоротити кількість викидів парникових газів до нуля - дедалі поганіші показники залишаться за межами цього десятиліття. Про це пише Sci...