Лаялися, як старі робочі: Групу матюкливих папуг вигнали із зоопарку за образу відвідувачів

Лінкольнширський парк дикої природи в Великобританії відправив на перевиховання групу папуг-матюкальників. Під час карантину пернаті навчилися нецензурним висловам і стали відпускати непристойності на адресу відвідувачів зоопарку, передають Патріоти України.

За словами директора парку Стіва Ніколса, папуги надійшли до них 15 серпня із притулку для птахів. Провівши кілька днів у закритому приміщенні, вони навчили одне одного барвистій лайці, від якої почервоніли б і бувалі роботяги.

"Чим більше вони лаються, тим частіше ви смієтеся, що змушує їх лаятися знову і знову, - пояснив Ніколс. - Вони також навчилися імітувати людський сміх в якості павлівської реакції на нецензурну лайку. Отже, один лається, другий сміється, і це стає схоже на клуб старих робочих, де всі вони просто лаються і сміються".

Наглядачі сподівалися, що з часом папуги стануть розсудливими, та коли з послабленням карантину зоопарк почав приймати відвідувачів, птахи знову почали лаятися. "Буквально через 20 хвилин після відкриття нам сказали, що вони лаяли гостя, а для наступної групи людей використовували всілякі нецензурні вирази", - сказав Ніколс.

Хоча відвідувачів це дивовижне видовище розсмішило, менеджери парку вирішили перевчити пернатих, щоб вони не ображали вразливих дітей. З тих пір п'ятірка друзів відправилася в вольєр і живе в оточенні диких папуг, які, як сподіваються працівники зоопарку, навчать їх видавати більш доречні звуки.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...