Лайхаки блекауту: В Одесі чоловікові, який застряг у ліфті, щоб не було сумно, провели "пивопровід"

Героями дня життєлюбивиз одеситів стали їх земляк Анатолій та його сердечні сусіди, які намагалися зробити години вимушеного просижування у ліфті Толіка більш приємними.

Як зрозуміло з відео, чоловік застряг у ліфті багатоквартирного будинку, ймовірно під час чергового відключення світла в міському районі Черемушки.

Сусіди принесли під двері ліфта пляшку з пивом та під'єднали до неї трубку, котру просунули між дверима кабіни. Таким чином Анатолій не помер від жаги в спеки та суму в темноті.

Правда не зрозуміло, як вигадливі одесити вирішували вірогідну проблему з туалетом після вживання цього сечогонного напою. Навряд Толіку вдалось скористатись тим самим "трубопроводом", щоб не поливати кабіну результатами веселого провадження часу. А може він все стійко витерпів, поки не був визволений ліфтерами.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...