Лайнер Wizz Air рейсу Катовіце - Запоріжжя зразу після зльоту запросив аварійну посадку

Літак

Літак авіакомпанії Wizz Air, який здійснював рейс до Запоріжжя, змушений був повернутися відразу після вильоту та зробити посадку, повідомляють Патріоти України з посиланням на польське видання RMF.

Аварійна посадка сталася через несправність шасі. Рішення про приземлення екіпаж прийняв відразу після зльоту, але через повні паливні баки літак ще близько години літав над аеропортом Катовіце, так як для безпечної посадки необхідно було знизити його масу.

«Ця модель літака не може зливати паливо, тому воно було вироблено під час польоту біля нашого аеропорту», — заявив Петро Адамчик, представник аеропорту Катовіце.

Посадка відбулася під контролем пожежної частини та рятувальної служби аеропорту, але їх втручання не знадобилося.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...