Ламають стереотипи: Пенсіонери, яким далеко за 60, відвідали 40 країн світу (фото)

Пенсія може здаватися не найбільш захоплюючим періодом життя. Але це, як завжди, залежить від того, хто саме виходить на заслужений відпочинок. Бабуся і дідусь з Китаю нудьгувати рішуче відмовилися, і ось в їх закордонних паспортах вже не вистачає місця для печаток, передають Патріоти України.

Чжан Гуанчжу, якому вже 71 рік, і його дружина 68-річна Ван Чжунцзін прийняли рішення, на яке часто не можуть зважитися і молоді люди. Покинувши зону комфорту, а разом з тим і країну, в якій вони прожили все життя, пара почала подорожувати по всьому світу.

За час їх подорожей вони побували більш ніж у 40 країнах. Європа, Азія, Південна Америка - китайці побували в таких куточках нашої планети, про які деякі мріють все своє життя. На їхньому рахунку Греція, Португалія, Нідерланди, Бельгія та Чехія. Також вони були в США і Мексиці, на Кубі, в Канаді ... і ще в 30 державах.

Але найдивніше, Чжан і Ван не звичайні старі туристи, які подорожують по світу групками з гідом. У поїздках вони відмовляються від звичного комфорту. Замість цього вони надягають на себе зручне взуття і рюкзаки, забиті предметами першої необхідності.

Крім китайської, вони лише ледь-ледь говорять по-англійськи, але мовний бар'єр їм не завадив. Зараз за межі Китаю пара не виїжджає, але сидіти на місці вони вже не можуть. Все так же з рюкзаком вони вивчають міста та провінції своєї батьківщини.


Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...