Lambrusco Grasparossa: В Італії замість води в будинках з кранів потекло ігристе вино (відео)

Деякі місцеві жителі залишилися незадоволені тим, що несправність усунули занадто швидко.

В одному з сіл на півночі Італії стався курйозний інцидент. Місцеві жителі з подивом виявили, що в їх будинках з кранів замість води тече ігристе вино, передають Патріоти України.

Інцидент стався в селі Сеттекані, яке розташоване в муніципалітеті Кастельветро-ді-Модена. Жителі села були спантеличені, коли побачили, що в будинках з крана потекла рожева рідина з фруктовим запахом.

Місцева влада поспішили заспокоїти жителів села, запевнивши, що рідина в кранах не представляє небезпеки для їхнього здоров'я. "Відносно повідомлень про систему водопостачання Сеттекані, ми хотіли повідомити вам, що причиною цього стала раптова аварія на виробничому підприємстві в цьому районі. Проблема вже усунена, і проблем в водопроводі більше немає, ми запевняємо, що це був витік їстівної рідини (вина), яка не завдає шкоди організму", - йдеться в повідомленні, яке розмістили в Facebook.

З'ясувалося, що місцева винокурня підключена до системи водопроводу, і вино Lambrusco Grasparossa почало подаватися в зворотну сторону, через технічну помилку потрапивши в загальні труби. Варто зазначити, що деякі місцеві жителі залишилися незадоволені тим, що несправність усунули занадто швидко.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...