Лаврів Лені Ріфеншталь замало: Знаменитий американський кінорежисер Олівер Стоун благає Путіна стати його кумом

Те, що кожен американець помішаний на цінностях свободи є ілюзія. Навіть в такому провідному центрі поборників демократії як Голлівуд знайдуться знаменитості, котрі споживаючи щедрі дари найбагатшої демократії світу тоскують за "сильною рукою"

Американський режисер Олівер Стоун, котррий пертворився на кінолітописця "подвигів" Путіна, зокрема агресії проти України, попросив президента Росії Володимира Путіна, стати стати хрещеним батьком його 22-річної доньки.
За інформацією, кінорежисер попросив Путіна стати хрещеним його дочки під час інтерв'ю, текст якого оприлюднений на сайті Кремля ввечері 19 липня. Відзначимо, саме інтерв'ю відбулося місяць тому.
Путін відразу поцікавився, чи хоче вона бути православною.
Наступник кінопропагандистки фюрера Третього рейху Лені Ріфеншталь переконливо заявив фюрера Четвертого рейху, що зробить свою дорослу "кровинку" православною. Також Стоун наголосив, що його дочка є віруючою, вихована в християнській традиції.
Ось уривок з цього інтерв'ю:
О.Стоун (як переведено): Отже. Я брав інтерв'ю у пана Віктора Медведчука. Це було в Монте-Карло, він дуже цікаве інтерв'ю дав, він там поділився своєю думкою про Україну. Я вважаю, Ви з ним близькі?
В.Путін: Я б не сказав, що дуже близькі, але ми знайомі добре. Він був керівником Адміністрації президента Кучми, і тоді, в тій якості попросив мене взяти участь в хрещенні його дочки. В нашій православній традиції відмовлятися не можна.
О.Стоун: Відмовитися не можна? А я думав, що це було великою честю для Вас - стати хрещеним батьком його дочки.
В.Путін: Бути хрещеним батьком завжди велика честь.
О.Стоун: А скільком дітям Ви є хрещеним батьком?
В.Путін: Я не буду називати число, але кілька людей.
О.Стоун: Це 100? 300?
В.Путін: Ні, ні, ну що Ви, звичайно стільки немає. Одиниці.
О.Стоун: В такому разі я попросив би Вас стати хрещеним батьком моєї дочки.
В.Путін: Вона хоче бути православної?
О.Стоун: Ми зробимо її.
В.Путін: Але треба її запитати.
О.Стоун: Якщо тільки вона буде включена до церкви.
В.Путін: Звичайно. Скільки їй років?
О.Стоун: 22 роки.
В.Путін: Вона має відношення до якоїсь конфесії?
О.Стоун: Так, вона віруюча, вихована в християнській традиції.
В.Путін: Зрозуміло.
Додамо, що Олівер Стоун був одружений тричі, має трьох дітей. Двох синів від другої дружини, з якою вони розлучилися в 1993 році, і дочку Тару від нинішнього шлюбу з Сун-Чжун Юнг.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...