Лавина на російському курорті забрала життя відпочиваючих

Схід сніжної лавини на гірськолижній базі в районі Талнах міста Норильська, про що вже писали Патріоти України, виявився не таким щасливим, як повідомляли російські ЗМІ раніше. Наразі відомо про три жертви. Такі дані наводить головне слідче управління Слідчого комітету Росії по Красноярському краю і Хакасії.
На місці сходження лавини було знайдено тіло жінки і, імовірно, її дитини, повідомляє ресурс «Лайф». Пізніше стало відомо про ще одну жертву.
«В ходе продолжающихся поисковых мероприятий обнаружено тело младенца, предположительно, это сын погибшей женщины. В настоящее время ведутся поиски 45-летнего мужчины», - сказала офіційний представник відомства Ольга Шаманська.
За словами голови правління компанії, що управляє приватної турбазою комплексу «Гора Окрема», Ігоря Шаталова, під лавиною може перебувати ще до шести осіб.
Зараз тривають пошуки глави сімейства. Старший син був знайдений живим, його доставили в лікарню з серйозними травмами.
Сходження лавини на гірськолижній базі «Гора Окрема» в Норильську сталося в ніч на 9 січня. Під снігом виявилося до шести будиночків. Пошуково-рятувальну операцію ускладнюють непрості метеоумови - заметіль та сильний вітер.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...