"Лебедине озеро" і військова форма: В окупованому Криму влаштували дуже дивне святкування 8 Березня у школі (фото)

Дівчаток вдягнули у військову форму, а хлопчиків чомусь... у спідниці.

А анексованому Росією Криму провели дивне свято до 8 Березня. Відповідні фото опублікував український військовослужбовець і блогер Анатолій Штірліц в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Захоплений Крим ... Свято 8 Березня в школі. Раніше були платтячка і дискотека. Зараз Путлер-югенд і Лебедине озеро", - йдеться у підпису до знімків.

Дійсно, на деяких з них можна побачити дівчат, на яких надіто костюми у військовому стилі, а хлопці танцюють танець, надівши імпровізовані спідниці.

На деяких видно, як дівчата грають в дивну гру, приміряючи вбрання мілітаристичного стилю на паперових ляльок.


Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...